Πρέπει να γίνεται μελέτη πριν την σύναψη ενός ασφαλιστικού συμβολαίου;

 

Μπορώ να γνωρίζω όλες τις καλύψεις που χρειάζομαι;

Υπάρχουν εξαιρέσεις στα συμβόλαια Υγείας;

Η υπογεννητικότητα επηρεάζει το ύψος των συντάξεων; 

Φορολογούνται οι Ιδιωτικές συντάξεις;

Υπάρχουν ασφάλειες που καλύπτουν τον φόρο κληρονομιάς;

Έχω Οδική Βοήθεια ή Νομική προστασία στο συμβόλαιο του αυτοκινήτου μου;

Όλα τα παραπάνω είναι ερωτήσεις που προβληματίζουν πολύ κόσμο, αλλά χρήζουν σοβαρών επαγγελματικών απαντήσεων.

Αλλά πόσοι από εμάς έχουμε σκεφτεί υπεύθυνα να επιλέξουμε ασφαλιστικό σύμβουλο:

Οι εποχές αλλάζουν με γοργά βήματα και εμείς πρέπει να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις, γι’ αυτό χρειαζόμαστε έναν ασφαλιστικό σύμβουλο που θα σκύψει πάνω στα θέματά μας και θα:

  1. Αναλύει- καταγράφει & καλύπτει τις πραγματικές ασφαλιστικές μας ανάγκες: Η ξεκάθαρη και λεπτομερής ανάλυση των ασφαλιστικών αναγκών καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου και αναδεικνύει τα θέματα που πρέπει να διερευνηθούν.
  2. Δίνει λύσεις σύμφωνα με τις δυνατότητές μας: Η πρόταση κάλυψης των ασφαλιστικών θεμάτων μας πρέπει να είναι ρεαλιστική, να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας και να μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα.
  3. Παρακολουθεί την εξέλιξή  μας μέσα στον χρόνο και θα προσαρμόζει τα προγράμματά μας:  Σε κάθε αλλαγή στη ζωή μας επαγγελματική ή οικογενειακή, θετική ή αρνητική, θα πρέπει ο ασφαλιστικός σύμβουλος να είναι παρών και να διαμορφώνει τις παροχές, προτείνοντας πάντα προς το συμφέρον του πελάτη προσαρμογές.
  4. Είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει: Πολλές φορές η σωστή συμβουλή, η ενημέρωση για το πως θα χρησιμοποιηθεί το συμβόλαιο και η υπενθύμιση για παροχές που ο πελάτης ξεχνάει, (π.χ η διενέργεια προληπτικών εξετάσεων) κάνει την διαφορά. 

Εσείς έχετε τον Ασφαλιστικό Σύμβουλο που σας αξίζει;

Διαβάστε το άρθρο πατώντας το παρακάτω link