Για ιδιώτες - Προϊόντα - Προστασία του σκάφους μου

Η Ελλάδα κατ`εξοχήν ναυτική χώρα έχει πολύ μεγάλο στόλο σκαφών τόσο επαγγελματιών όσο και ιδιωτών μιας και το σκάφος αναψυχής προσφέρει ξεκούραση, ευχαρίστηση και την ευκαιρία να ξεφύγετε από τους καθημερινούς ρυθμούς.

Η απόλαυση του όμως πολλές φορές συνεπάγεται και κινδύνους που πολλές φορές δεν είναι γνωστοί σε όλους ενώ βάση του νόμου 2743/99 είναι υποχρεωτική η ασφάλιση κάθε σκάφους για τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν.

Η εμπειρία μας στην κάλυψη όχι μόνο των σκαφών αναψυχής αλλά και των επαγγελματικών σκαφών έχει εξασφαλίσει στους πελάτες μας την δυνατότητα καλύψεων μέσα από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες με κόστος που πραγματικά είναι ασυναγώνιστο.

Η ασφάλιση σκαφών χωρίζεται σε:

1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ

Η ασφάλιση της αστικής ευθύνης αφορά ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους από υπαιτιότητα του κατόχου του σκάφους.

Η κάλυψη αυτή σας προστατεύει από τυχόν οικονομικές απώλειες που μπορεί να υποστείτε, εάν κληθείτε να αποζημιώσετε τρίτους σε περίπτωση ζημιάς  (όπως θάνατος τρίτου η τραυματισμός, υλικές ζημιές άλλων σκαφών, λιμένων κτλ.)

Αυτή η ασφάλεια είναι υποχρεωτική βάσει του νόμου 2743/99.

2. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΙΔΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ
Επιπλέον, πέρα από τις παραπάνω βασικές καλύψεις  μπορούμε να σας προσφέρουμε κάλυψη και για τις παρακάτω αναφερόμενες καλύψεις όπως:

  • Η ασφάλιση ιδίων ζημιών αφορά ζημιές που μπορεί να υποστεί το ίδιο το σκάφος σας από πυρκαγιά, κλοπή, ζημιές από σύγκρουση ή πρόσκρουση, κινδύνους θαλάσσης και άλλους κινδύνους. Η κάλυψη αυτή προστατεύει τα περιουσιακά σας στοιχεία από τυχαία γεγονότα, τα οποία μπορεί να επιφέρουν μέχρι και την ολική απώλεια του σκάφους σας.
  • αστική ευθύνη από και προς σκιέρ,
  • κάλυψη ιδίων ζημιών από πανιά και κατάρτια κατά τη διάρκεια αγώνων,
  • μηχανικές βλάβες (εσωλέμβιες ή έσω/ έξω μηχανές),
  • ασφάλιση των προσωπικών σας αντικειμένων κατά την παραμονή σας στο σκάφος,
  • πτώση της εξωλέμβιου μηχανής στη θάλασσα,
  • κάλυψη κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σε trailer.

Αλλά και πολλές άλλες ασφαλιστικές καλύψεις.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα φροντίσουν για την σωστή μελέτη των στοιχείων που θα τους δώσετε με σκοπό να προσφέρουν το καλύτερο ασφαλιστήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

 
     
 
© Exclusive Insurances -   site created and hosted by