Για ιδιώτες - Προϊόντα - Προστασία της επιχείρησής μου

Για τον επιχειρηματία και τον ελεύθερο επαγγελματία κάθε μέρα είναι μια ξεχωριστή πρόκληση. Οι στόχοι που καθορίζονται καθημερινά θα πρέπει να επιτυγχάνονται και να επαναπροσδιορίζονται υψηλότεροι και περισσότεροι.

Η προσπάθεια για πρόοδο και εξέλιξη ποτέ δεν σταματά. Η δημιουργία και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι έργο ζωής και η διασφάλιση των κεκτημένων είναι ζητούμενο πρώτιστης σημασίας.

Με γνώμονα τα παραπάνω και  κατανοώντας τις ανάγκες του σήμερα, έχουμε επιλέξει για εσάς τα πιο πρωτοποριακά προγράμματα εξασφάλισης της επιχείρηση σας όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι.

Με μοναδικές παροχές, ευέλικτη λειτουργία και πάνω από όλα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Προσφέροντας την πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη της επιχείρησης, μπορούμε να ασφαλίσουμε τον εξοπλισμό, το κτήριο, τα προϊόντα ακόμα και το ανθρώπινο δυναμικό στο χώρο της εργασίας του.

Η κάλυψη έναντι κινδύνων όπως είναι οι καταστροφικές συνέπειες της φωτιάς, οι απρόβλεπτες ζημιές του σεισμού, η απώλεια περιουσίας από κλοπή ο βανδαλισμός αλλά και κίνδυνοι από φυσικές καταστροφές, καιρικά φαινόμενα, διάρρηξη σωληνώσεων είναι μόνο ένα μέρος των κίνδυνων για τις οποίες θα μπορείτε να πάψετε να ανησυχείτε.

Η ολοκληρωμένη κάλυψη που σας παρέχουμε είναι προσαρμοσμένη στις δικές σας δυνατότητες  και η πλήρη διαφάνεια στους όρους του συμβολαίου θεωρείται δεδομένη από εμάς. Μοναδικές καλύψεις με το κύρος και την τεχνογνωσία που μας διακρίνει μέσα από επιλογή προγραμμάτων των πλέον αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιριών σε ιδιαίτερα  ανταγωνιστικό κόστος.

Εσείς αξιοποιείστε το χρόνο σας, δημιουργώντας για την επιχείρησή σας και όχι να τον ξοδεύετε ανησυχώντας γι`αυτήν. Η δουλειά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας και εμείς μπορούμε να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αφοσιωθείτε σ`αυτήν.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα φροντίσουν για την σωστή μελέτη των στοιχείων που θα τους δώσετε με σκοπό να προσφέρουν το καλύτερο ασφαλιστήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

 
     
 
© Exclusive Insurances -   site created and hosted by