Για ιδιώτες - Προϊόντα - Προστασία για το σπίτι μου

Η καθημερινότητα είναι απαιτητική και οι ανάγκες πολλές. Οι προσπάθειες για μια καλύτερη ζωή απαιτούν προσαρμογή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες με ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

Η περιουσία που αποκτούμε είναι πολύτιμη πόσο μάλλον όταν αυτή είναι το σπίτι μας στο οποίο απολαμβάνουμε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές.

Θέλοντας  να εξασφαλίσουμε  τις ανάγκες και των πλέον απαιτητικών  προσφέρουμε πολλές  δυνατότητες επιλογής σε καλύψεις  της κατοικίας σας, του περιεχομένου της, των προσωπικών σας αντικειμένων ακόμα και της μελλοντικής σας κατοικίας (υπό ανέγερση).

Αλλά και καλύψεις όπως τη μεταστέγασή σας μέχρι να επισκευασθούν οι ζημιές, τη φύλαξη του περιεχομένου, τις τυχόν αμοιβές αρχιτεκτόνων και διακοσμητών για την επισκευή, η κάλυψη της δαπάνης για ψυχολογική στήριξη, προκειμένου να ξεπεράσετε το σοκ μιας διάρρηξης, η κλοπή πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων για εσάς είναι μόνο λίγες από τις παροχές που μπορείτε να έχετε μέσα από τα πολυασφαλιστήρια κατοικίας που μπορούμε να σας προσφέρουμε ώστε η οικογενειακή γαλήνη σας να μην διαταραχθεί.

Ξεχωριστές παροχές από μοναδικά ασφαλιστήρια για να ασφαλίσετε το χώρο που αγαπάτε με εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα φροντίσουν για την σωστή μελέτη των στοιχείων που θα τους δώσετε με σκοπό να προσφέρουν το καλύτερο ασφαλιστήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

 
     
 
© Exclusive Insurances -   site created and hosted by