Για ιδιώτες - Προϊόντα - Προγράμματα υγείας

Προγράμματα υγείας που σας παρέχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες κορυφαίων ιατρών στα καλύτερα νοσοκομεία, που διαθέτουν τα πιο εξειδικευμένα και υπερσύγχρονα μέσα με δυνατότητα η πληρωμή των ιατρικών εξόδων στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία και κλινικές να γίνεται άμεσα μέσω της Κάρτας Νοσηλείας, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Σχεδιάστε σήμερα το δικό σας σύστημα υγείας για ολοκληρωμένη φροντίδα της υγείας σας επιλέγοντας τις υπηρεσίες υγείας που εσείς κρίνετε πως απαιτούνται, ώστε να νιώθετε πάντοτε ασφαλείς και προστατευμένοι.

Σύγχρονα προγράμματα υγείας ασφαλίζοντας όλη την οικογένεια σε ένα συμβόλαιο με προνομιακό ασφάλιστρο για μια ολόκληρη ζωή, δίνοντας τη διασφάλιση στα παιδιά ότι με την ενηλικίωσή τους συνεχίζουν να καλύπτονται με δικό τους συμβόλαιο. Προγράμματα υγείας με μηχανισμό πρόληψης και δωρεάν check-up, διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις, τηλεφωνικές συμβουλές όλο το 24ωρο και άμεση ιατρική βοήθεια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα φροντίσουν για την σωστή μελέτη των στοιχείων που θα τους δώσετε με σκοπό να προσφέρουν το καλύτερο ασφαλιστήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

 
     
 
© Exclusive Insurances -   site created and hosted by