Για ιδιώτες - Προϊόντα - Η αποταμίευση & η σύνταξή μου

Εσείς που σήμερα επενδύετε με συνέπεια και προσήλωση όλη σας την ενέργεια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σίγουρα οραματίζεστε ένα υψηλό επίπεδο ζωής όταν θα αποσυρθείτε από τον επαγγελματικό στίβο.

Εξασφαλίστε το μέλλον που σας αξίζει, δίνοντας την δυνατότητα σε εσάς να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής τότε που θα σταματήσετε να εργάζεστε.

Διασφαλίσετε ένα πρόσθετο εισόδημα, στην ηλικία που εσείς θα αποφασίσετε κάνοντας ένα αποτελεσματικό σχεδιασμό σήμερα. Μέσα από μία πλούσια γκάμα προϊόντων και με την τεχνογνωσία των πλέον αξιόπιστων και φερέγγυων ομίλων δημιουργούμε την σύνταξη που θέλουμε αύριο από σήμερα.

Ζήστε τη ζωή σας όπως την έχετε ονειρευτεί με ένα  συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που το φτιάχνετε μόνοι σας, βάσει των απαιτήσεών σας.

Εμείς θα είμαστε πάντα  δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα που θα καλύψετε  με τον καλύτερο τρόπο κάθε αδυναμία του κοινωνικού συστήματος συνταξιοδότησης.

Δώστε τις λύσεις ανάλογα με τις επιλογές σας και το επενδυτικό προφίλ σας δημιουργείστε ένα μελλοντικό κεφάλαιο μέσα από προγράμματα εγγυημένης η δυναμικής επένδυσης. Εξασφαλίστε σήμερα το μοναδικό  πλεονέκτημα να γνωρίζετε εξαρχής το ακριβές ποσόν της σύνταξης που θα λάβετε στη λήξη του προγράμματος σας.

Σχεδιάζετε το μέλλον σας, επιλέξτε το χρόνο καθώς και τον καλύτερο τρόπο για να εισπράξετε το κεφάλαιο όπως εσείς πιστεύετε ότι ταιριάζει στις προσωπικές σας βλέψεις. Προνοήστε για αυτούς που αγαπάτε.

Ενημερωθείτε για τα μοναδικά πλεονεκτήματα που μπορείτε να έχετε μέσα από προγράμματα δημιουργίας κεφαλαίου και σύνταξης. Οι συνεργάτες μας θα σας προτείνουν  τις καλύτερες λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν ένα σίγουρο αύριο μέσα από ένα τεράστιο εύρος αποταμιευτικών και επενδυτικών επιλογών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

 
     
 
© Exclusive Insurances -   site created and hosted by