Προφίλ Εταιρείας - Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο τρίπτυχο Πελάτης – Ασφαλιστής – Ασφαλιστική Εταιρία.

Ο κανόνας μας ότι κανένας από αυτό το τρίπτυχο δεν θα πρέπει να θίγεται ενώ όλες οι διαδικασίες και των τριών μερών θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από ήθος, ειλικρίνεια, διαφάνεια. Συντονιστής για όλα αυτά είναι η Exclusive όπου με σωστές διαδικασίες φροντίζει να λειτουργούν στο έπακρο τα προηγούμενα.

Ο πελάτης μας πάντα να εξυπηρετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ το προϊόν που θα έχει στα χέρια του να είναι αποτέλεσμα μελέτης, σύγκρισης και ανάλυσης των προσωπικών αναγκών του και να αισθάνεται εμπιστοσύνη στον ασφαλιστικό σύμβουλό του ο οποίος έχει πλήρη γνώση της ασφαλιστικής αγοράς.

Ο συνεργάτης μας να αισθάνεται μία ήρεμη δύναμη αφού η εξυπηρέτηση τόσο σε επίπεδο παροχών όσο και σε επίπεδο ενημέρωσης θα του δίνουν το αίσθημα της επαγγελματικής ασφάλειας και σιγουριάς.

Η ασφαλιστική εταιρία να αισθάνεται ότι συνεργάζεται με τους καλύτερους της ασφαλιστικής αγοράς οι οποίοι ως βασικό στόχο να έχουν το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου να το ανάγουν σε "λειτούργημα" μέσα από διαδικασίες που θα χαρακτηρίζονται από ακεραιότητα, συνεργασία και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Με εργατικότητα, οργάνωση, και μεθοδικότητα στόχος μας είναι όλα τα παραπάνω να επιτυγχάνονται καθημερινά, ώστε το συγκεκριμένο τρίπτυχο (πελάτης-ασφαλιστής-ασφαλιστική εταιρία) να αισθάνεται πάντα μοναδικό και υπερήφανο για την συνεργασία του με την Exclusive.

 
     
 
© Exclusive Insurances -   site created and hosted by