Η ασφαλής πληρωμή αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα για τους πελάτες μας. Για επιπλέον ασφάλεια, αυτός ο δικτυακός τόπος συμμετέχει στα προγράμματα αυθεντικοποίησης πληρωμών Verified by Visa και MasterCard SecureCode.
 
 
 
 
Ποιοί είμαστε και πού απευθυνόμαστε

Η Exclusive Insurances δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2009. Βασικός στόχος της εταιρίας ήταν η δυνατότητα λύσεων προς τους πελάτες της με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.

Ο επαγγελματισμός η εμπειρία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τους συνεργάτες της, αποτελούν τη βάση για να βρίσκεται πάντα ο πελάτης μας στο υψηλότερο σημείο σε επίπεδο παροχών αλλά και εξυπηρέτησης.

Φιλοδοξία της εταιρίας ήταν και είναι να γίνει η πλέον «εξειδικευμένη» εταιρία σε ασφαλιστικά και επενδυτικά θέματα τόσο στις ατομικές όσο και στις εταιρικές ασφαλίσεις μέσα από επιλογή, μελέτη και σύγκριση προγραμμάτων χωρίς την δέσμευση μιας και μόνης ασφαλιστικής εταιρίας.

Σε μια αγορά που διαρκώς μεταλλάσσεται,  οι συνεργάτες της εταιρίας μας με συνεχή και διαρκή εκπαίδευση, μετά από ανάλυση των ασφαλιστικών αναγκών ερευνούν και προτείνουν λύσεις, μέσα από προϊόντα και παροχές των πλέον αξιόπιστων εταιριών με την δημιουργία προγραμμάτων που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια που έχουμε θέσει καθώς και τα ικανά και έμπειρα στελέχη τόσο ασφαλιστικών συμβούλων όσο και διοικητικού προσωπικού που απαρτίζεται η εταιρία μας έχουν ως αποτέλεσμα την εξυπηρέτηση των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εχοντας την δυνατότητα μέσα από προγράμματα υγείας, να δώσουμε πλήρη κάλυψη των εξόδων τοκετού, των προϋπαρχουσών ασθενειών, εξειδικευμένες καλύψεις σε V.I.P πελάτες, αλλά και εταιρίες - πελάτες μας που τους δώσαμε λύσεις σε θέματα εταιρικών ασφαλίσεων, (Ομαδικά προγράμματα,D.A.F, Ασφαλίσεις πιστώσεων, Περιουσίας κ.λ.π) δεν είναι τυχαίο ότι μας αποκαλούν ως την πιο “exclusive”  εταιρία σε θέματα ασφαλίσεων.
Προσφορές Εταιρικά νέα
 
[01-08-11] Προσφορές
περισσότερα...
 
 
περισσότερα...
 
Για εταιρείες Για ιδιώτες
 
περισσότερα...
 
 
περισσότερα...
 
 
     
 
© Exclusive Insurances -   site created and hosted by .